Begrafenis in Nieuwe-Tonge

Algemene begraafplaats Korteweegje
Begrafenisverzorging J. van der Slik verzorgt in Nieuwe-Tonge begrafenissen op de Algemene Begraafplaats aan het Korteweegje. Deze begraafplaats staat bekend om de gehele families die er liggen, de graven zijn nog nooit geruimd. Er wordt getracht de oude stenen in tact te houden. Op de algemene begraafplaats heeft u de keuze uit een algemeen of particulier graf.  Begrafenisverzorging  J. van der Slik staat u desgewenst bij in de keuze die u wilt maken. De begraafplaats beschikt over voldoende parkeergelegenheid op en rondom de begraafplaats. Het is op deze begraafplaats mogelijk een laatste woord te spreken bij het graf. Begrafenisverzorging  J. van der Slik heeft voor een begrafenis in Nieuwe-Tonge de beschikking over verschillende faciliteiten.

Nuttige informatie
Begrafenisonderneming J. van der Slik heeft de beschikking over ‘Het Dorpshuis’ als rouwcentrum voor begrafenissen in Nieuwe Tonge. Dit verenigingsgebouw direct naast de begraafplaats is geschikt als rouwcentrum. Het gebouw is rolstoel vriendelijk.

Tevens wordt de Hersteld Hervormde Kerk aan de Westdijk 37 te Nieuwe Tonge vaak gebruikt voor afscheidsdiensten. Vanaf de Hersteld Hervormde Kerk is het ongeveer 1 kilometer lopen of rijden naar de begraafplaats in Nieuwe Tonge. Het kerkgebouw is rolstoel vriendelijk.

In de dorpskerk huisvest de Hervormde Gemeente Nieuwe Tonge. Vanaf de dorpskerk is het ongeveer 350 meter lopen of rijden naar de begraafplaats. Voor meer informatie bezoekt u de website

Het verenigingsgebouw Elim is eigendom van de Hervormde Gemeente van Nieuwe-Tonge. In het gebouw bevindt zich een mortuarium en een aula en biedt plaats aan ongeveer 200 personen. Voor meer informatie bezoekt u de website

Uiteraard kan er ook gekozen worden voor een rouwcentrum in een ander dorp. Mocht u meer informatie willen of vragen hebben over de mogelijkheden betreft begraven in Nieuwe-Tonge twijfel dan niet om contact op te nemen.