Ons professionele team staat garant voor een zorgzame ondersteuning van nabestaanden in een moeilijke periode van afscheid nemen.

Drukwerk

Door middel van een rouwkaart kunt u de overige familieleden, vrienden, collega’s en kennissen informeren over data en tijdstippen van rouwbezoek en begrafenis. Rouwkaarten zijn er in diverse vormen van klassiek tot modern. Indien gewenst helpen wij u bij het opstellen van teksten. Ook beschikken wij over voorbeelden van rouwkaarten, dankbetuigingen en liturgieën. Voor een compleet overzicht van het beschikbare drukwerk kunt u hier terecht.

Advertenties

Op basis van uw wensen kunnen wij rouwadvertenties laten plaatsen in streek- en landelijke bladen van uw keuze. Begrafenisverzorging J. van der Slik wil u graag behulpzaam zijn bij het opstellen van de teksten o.a. met behulp van veel voorbeelden.

Schouderen

Wij beschikken over eigen dragers die op traditionele en plechtige wijze de kist op de schouders dragen waardoor deze handeling zichtbaar is voor alle aanwezigen. Indien gewenst kan er vanzelfsprekend ook door familie en/of vrienden worden (mee) gedragen.

Uitvaartspreker

Voor het verzorgen van afscheidsredes of levensverhalen tijdens een begrafenis werken wij al enkele jaren samen met uitvaartspreekster Wendy Tuns van Bijzondere Woorden. Het kan voor nabestaanden moeilijk zijn om in deze vaak emotionele periode woorden te vinden voor een gedenkwaardig afscheid.
Meer informatie kunt u vinden op de website van Bijzondere woorden.

Kisten

Begrafenisverzorging J. van der Slik begeleidt u bij het maken van een keuze. Uw wensen staan centraal in het uitgebreide aanbod in vormen, materialen en maten.
Om een indruk te krijgen van de mogelijkheden verwijzen we u naar de speciale pagina met uitvaartkisten.

Bloemen

Voor velen kunnen bloemen gevoelens uitdrukken die woorden niet kunnen overbrengen. Bezoek voor meer informatie de website van Viskil Bloemen uit Middelharnis.

Catering

Voor het verzorgen van een uitgebreide lunch of maaltijd werken wij samen met Croissy uit Middelharnis. Voor meer informatie kunt u de website van Croissy raadplegen.