Begrafenis in Stad aan 't Haringvliet

Algemene begraafplaats Nieuwstraat
Begrafenisverzorging J. van der Slik verzorgt in Stad aan ’t Haringvliet begrafenissen op de Algemene Begraafplaats aan de Nieuwstraat.  Op de algemene begraafplaats heeft u de keuze uit een algemeen of particulier graf.  Begrafenisverzorging  J. van der Slik staat u desgewenst bij in de keuze die u wilt maken. De begraafplaats beschikt over voldoende parkeergelegenheid op en rondom de begraafplaats. Het is op deze begraafplaats mogelijk een laatste woord te spreken bij het graf. Begrafenisverzorging  J. van der Slik heeft voor een begrafenis in Stad aan ’t Haringvliet de beschikking over verschillende faciliteiten.

Nuttige informatie
Hervormde gemeente Stad aan 't Haringvliet Nieuwstraat 27 Stad aan 't Haringvliet - Websitelink

PKN Gereformeerde Kerk Ichtuskerk Kerkstraat 2 Stad aan 't Haringvliet - Websitelink

Begrafenisondernemer J. van der Slik heeft voor begrafenissen in Stad aan het Haringvliet de beschikking over “De Ark” aan de Nieuwstraat als rouwcentrum. Vanaf  “De Ark” is het ongeveer 400 meter lopen of rijden naar de begraafplaats in Stad aan het Haringvliet. Websitelink

Verenigingsgebouw Trefpunt – Oranjelaan 14 Stad a/h Haringvliet. Websitelink

Uiteraard kan er ook gekozen worden voor een rouwcentrum in een ander dorp. Mocht u meer informatie willen of vragen hebben over de mogelijkheden betreft begraven in Stad aan ’t Haringvliet twijfel dan niet om contact op te nemen.