Naar uw wensen…

Rondom een begrafenis wilt u dat alles correct geregeld wordt en overeenkomstig uw wensen verloopt. Met dat doel adviseren wij u een wilsbeschikking op te stellen of te laten stellen. Wij kunnen u hierbij met onze kennis en ervaring bijstaan en adviseren over wat het best bij u past. Uiteraard kunt u, indien u dat wenst, uw familie hierbij betrekken en hen informeren over uw wensen rondom de begrafenis zodat zij daarvan vooraf op de hoogte zijn.

Vastleggen is raadzaam

Het is raadzaam om uw wensen met betrekking tot uw eigen begrafenis vast te leggen in een zogenaamde wilsbeschikking. U kunt hierbij denken aan vragen zoals; wel of geen rouwdienst, wie leidt de begrafenis, wie worden uitgenodigd, wel of geen bloemen, wel of geen muziek etc. zodat daarover geen misverstand kan bestaan.

Helpende hand

U kunt uw wensen natuurlijk ook aan Begrafenisverzorging J. van der Slik kenbaar maken. Wij zorgen er vervolgens voor dat alles correct in uw wilsbeschikking beschreven wordt. Een afschrift hiervan is voor u persoonlijk. Wij archiveren het 2e exemplaar en maken dat pas openbaar bij het overlijden. Op basis van uw wilsbeschikking worden wij in staat gesteld om uw wensen aan nabestaanden kenbaar te maken en uit te voeren.

Let op! Het testamentair vastleggen van uw wensen bij de notaris is niet geschikt voor zaken rondom een begrafenis. Een testament wordt namelijk vaak pas dagen na overlijden geopend. Dit is doorgaans te laat om uw wensen uit te voeren. Daarom is het verstandig een wilsbeschikking op te stellen. Begrafenisverzorging J. van der Slik doet dit kosteloos. Door op onderstaande link te klikken vindt u onze wilsbeschikking:

Online Wilsbeschikking

Via deze link kunt u online zelf uw eigen wilsbeschikking aanmaken,
na klikken op verzenden komt deze dan bij u en ons binnen.
U kunt ook hier direct een wilsbeschikking downloaden, thuis invullen en naar ons opsturen. Wij zorgen voor een correcte archivering. Indien u wenst kunnen wij ook een leeg formulier naar u toezenden.