Nazorg

Wanneer de begrafenis heeft plaatsgevonden begint voor de nabestaanden een veelal moeilijke en zware periode, waarin verwerking van het persoonlijk verlies centraal staat. Wij staan u bij bij het verzorgen van dankbetuigingen, een gedenksteen of grafmonument. Ook voor de financiële afwikkeling na een overlijden en bij alle zaken die verband houden met verzekeren kunt u bij Begrafenisverzorging J. van der Slik terecht.

Rouwverwerking

Het gemis van uw dierbare komt vaak pas in de dagen na de begrafenis. Mocht u hierin hulp nodig hebben, dan kunnen wij u adviseren bij welke instantie of personen u het best terecht kunt. Hierbij kunt u denken aan uw kerkelijke instelling of het humanistisch verbond. Mogelijk helpt ook een waardig gedenken u om het rouwproces te doorlopen. Hiervoor zijn veel mogelijkheden. Deze bespreken wij graag in overleg met u.

Dankbetuiging

Een dankbetuiging wordt verstuurd als waardering voor de belangstelling die u heeft mogen ontvangen na het overlijden van uw dierbare. Het is gebruikelijk om een dergelijke betuiging vier tot zes weken na de begrafenis te verzenden. Een dankbetuiging kan d.m.v. een kaart in een enveloppe maar  kan bijvoorbeeld ook door middel van een advertentie in een krant. Wij kunnen u, indien gewenst, nader voorlichten en helpen bij het opstellen van de teksten. Hiervoor beschikken wij over een aantal voorbeelden.

Financiële aspecten

In het hele traject rondom de begrafenis en daarna kunnen wij u ook bijstaan in financiële zaken die bij een overlijden komen kijken. Daar waar mogelijk voorzien wij u van onze ruime ervaring en contacten op dit gebied. Ook kunnen wij u in contact brengen met de juiste personen / bedrijven.