Ons bedrijf

Al sinds 1992 is Begrafenisverzorging J. van der Slik op Goeree-Overflakkee en daarbuiten een begrip om begrafenissen op respect- en stijlvolle wijze te verzorgen. Ook als er sprake is van repatriëring bij overlijden in het buitenland.

Door de jaren heen ontvingen we van velen het vertrouwen om hen – in deze vaak emotionele en moeilijke tijd – als nabestaanden bij te staan zowel voor als tijdens en na de begrafenis.

Op correcte wijze en in overeenstemming met uw wensen verrichten wij alle handelingen rondom de begrafenis.

Neem voor informatie gerust contact met ons op!

Jan van der Slik

Ons team

Ons professionele team staat garant voor een zorgzame ondersteuning van nabestaanden in een moeilijke periode van afscheid nemen. Wij zijn gespecialiseerd in opbaren in de thuisomgeving.

Om condoleances en/of belangstellenden te ontvangen voor en na de begrafenis maken we – indien u dat wenst – gebruik van de faciliteiten van Rouwcentrum Media Vita in Middelharnis waarmee we regelmatig samenwerken.

Wij zijn altijd 24 uur per dag bereikbaar. Crematies worden om principiële redenen door ons niet verzorgd.

Tot uw dienst

Graag stellen wij ons professionele en ervaren team aan u voor. U kunt in geval van een overlijden zowel overdag als ’s nachts altijd contact met ons opnemen. Voor, tijdens en na de begrafenis staan wij klaar om u gedurende deze ingrijpende periode met raad en daad bij te staan. U kunt er van op aan dat wij al het nodige doen om een waardige begrafenis te verzorgen. Bel ons gerust als u nadere informatie wenst.