Waar opbaren?

U kunt de overledene opbaren in de thuisomgeving of indien u dat wenst, in een gespecialiseerd rouwcentrum. Het kan u namelijk eenvoudig aan ruimte ontbreken. Een combinatie van beiden is ook mogelijk. Begrafenisverzorging J. van der Slik is gespecialiseerd in opbaren in de thuisomgeving. Er kan dan afhankelijk van de situatie en uw wensen gebruik gemaakt worden van de volgende methoden:

  • bedkoeling, zodat de overledene op bed opgebaard kan worden,

  • in een kist met koeldeksel en glasplaat zodat de overledene zichtbaar is,

  • open opbaring, waarbij de kist niet van een glasplaat is voorzien.

Kennis en ervaring

Begrafenisverzorging J. van der Slik heeft professionele en ervaren mensen in dienst om de overledene, al dan niet met familie of bekenden, respectvol de laatste zorg te geven. Dat kan afhankelijk van de omstandigheden thuis zijn maar ook elders in zieken- of verzorgingshuis. Ook gedurende de periode van opbaring wordt aan de overledene alle zorg besteed die noodzakelijk is.

Rouwcentrum

Mocht u voor een rouwcentrum kiezen om de overledene op te baren dan kunt u in overleg met ons uw dierbare bezoeken. Tijdstippen voor condoleances worden in overleg met u vastgesteld. Wij zorgen er voor dat er een register aanwezig is waarin belangstellenden hun personalia kunnen achterlaten.