Verzekering

Dat kan wenselijk zijn…
De kosten van een begrafenis worden bepaald door verschillende factoren. De gemeentelijke kosten kunnen van plaats tot plaats verschillen. Daarnaast zijn uw persoonlijke wensen van grote invloed. Soms moeten er extra kosten worden gemaakt als de overledene vanuit het buitenland naar Nederland moet worden overgebracht. Vaak kunnen de totale kosten van een begrafenis niet uit eigen middelen worden gedragen en is een verzekering wenselijk of noodzakelijk.

Kosten

Als u meer informatie wenst over de ‘standaard’ kosten van een begrafenis neem dan vrijblijvend contact met ons op om een gerichte indicatie van kosten te ontvangen.

Maatwerk

Omdat het aangaan van een verzekering specialistische kennis vereist verwijzen wij u hiervoor graag door. Neem daarom contact op met uw verzekeringsadviseur indien u een verzekering af wilt sluiten of, als u reeds verzekerd bent, als er sprake is van een overlijden. Een prijsopgave van Begrafenisverzorging J. van der Slik kan dienstbaar zijn om uw verzekeringsmaatschappij te informeren.